perjantai 16. marraskuuta 2012

Materialistin onnea :)

Tänään tuli paketti postissa, tai itse asiassa kaksi. Ensimmäinen oli pehmeä ja sisälsi Villervallan vaatteita, enimmäkseen esikoiselle, mutta jotain pientä jo tulokkaallekin. Toinen paketti oli kova. Siellä on joku erikoisliukuri. Nämä kaikki siis pukinkonttiin kunhan äiti on saanu hipelöidä riittämiin.

Vaunut (käytetyt Emmaljungan yhdistelmät) on meillä nurkissa pyörinyt nyt parisen viikkoa. Huomaan aina ohikulkiessani hypisteleväni niitä. Voi kun niitä pääsisi pian jo kokeilemaan :)

Vaaville olen ostanut vaatteita jo ihan hyvän määrän. Talvipuku koossa 50-56 vielä uupuu. Äippäpakkauksen pukuja on kirppareilta tarttunut mukaan jo kaksikin, mutta onhan ne ihan liian isoja vielä tänä talvena pikkuiselle. Nyt on sitten tullut hankittua ultran jälkeen pinkkiä ja punaista ja yksi mekkokin isoveljen toimesta. Uskon että vaatteilla jo alkuun päästäisiin, mutta täytyyhän sitä jotain vielä ostella. :)

Muut hankinnat onkin sitten vielä tekemättä ihan kokonaan.. Ei ole pinnasänkyä, ei hoitopöytää.. Ei sitteriä tai muutakaan viihdykettä. Kokoajan ajattelen, että onhan tässä vielä rutkasti aikaa.. onhan tässä tosiaan vielä, mutta sillä ajalla on tapana vaan huvet ajohonkin..

Tulevalle isälle täytyy antaa pisteitä siitä, että on antanut mun vapaasti valita vaatteita ja vaunut (tai siis on ollut valinnoistani samaa mieltä) ja on mukisematta maksanut kaikesta puolet :) Jotain hyvääkin siinä siis on. :) Nyt sitten bongasin käytetyn kehdon internetin syövereistä ja odottelen nyt innolla että tuleva isäpappa tulee illalla kylästelemään, että nään saanko sen puhuttua moisen "turhakkeen" hankintaan. Se pinnasänky kun on siitäkin huolimatta ostettava. Vaikkakin sen hankintaa voi toki lykätä vähän pidemmälle.

Mä pääsen tänään katsomaan Twilight - Aamunkoi osa 2. Tätä hetkeä on odoteltu ja lput ostettu jo silloin kun ne tuli ennakkomyyntiin. En ole tainnut koskaan käydäkkään katsomassa mitään elokuvaa sen ensi-ilta päivänä..

Että tällaiset materialismikuulumiset tällä kertaa :)

Muoks. Ja tänään tosiaan rv23+0  :) <3

Muoks muoks. Tuli vielä kolmas ja neljäskin paketti postin mukana, pehmeää esikoiselle kolmannessa. Poika on toivonut jumpsuitia ja nyt sai sellaisen. Menee heti käyttöön, ei kaiken kanssa malta odottaa jouluun.. :D Neljännessä pari PO.Pin bodya pikkuiselle, käytettyjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti