torstai 16. elokuuta 2012

Äitiyspakkauksesta..

Kävin nyt selailemassa läpi tuota uutta äitiyspakkausta, joka eilen julkistettu. Siinä on kyllä ihan kivan näköisiä vaatteita, etenkin haalarit oli äitiyspakkauksen haalareiksi erittäin siedettävän näköisiä. Sitten aloin miettimään, että mitä mä siitä oikeasti käyttäisin ja tarvitsisin lapselle. Meillä on peitto, pyyhkeet, kynsisakset ja hiusharja (nämä olivat hydyllisimmät ensimmäisen lapsen kohdalla, ne mille oli eniten käyttöä). Vaatteet ja makuupussi puuttuu. Niitäkin tietysti tarvii. Noita vaatteita katsellessani aloin miettimään, että jos se on poika, mitä niistä käyttäisin? Jos se on tyttö, mitä niistä käyttäsin? ja kummasakin tapauksessa jäisi melkein puolet äp vaatteista käyttämättä. Sitten pohdin, että 140 eurolla saa kirpputorilta (ja ihan kaupoistakin) varmasti ison kasan vaatteita ja sen makuupussin hankittua. ja voi itse valita millaisia haluaa ostaa. Kirpputori shoppailuun aion panostaa, koska vauvojen vaatteet ei käytössä kulu, niin on ihan hullua maksaa niistä uutena hurjia summia. Plus, että niitä on AINA tarjolla myös kirppareilla. Kierrätys kunniaan nyt ainakin tässä tapauksessa. Eli näyttääpi siltä, että jää äitiyspakkaus meillä ottamatta. :) Onneksi on vielä rutkasti aikaa muuttaa mieltä jos siltä tuntuu..

(..ja taas tekee mieli lisätä, että jos edes sinne saakka päästään. Mä vaan toivon niin kovin, että kaikki menisi hyvin loppuun saakka ja saataisin pikkuinen tähän maailmaan, vaikkei tämä aina niin hyvä paikka olekaan..)

Tänään viikkoja 9+6 ja huomenna eka neuvola :)

2 kommenttia:

 1. Eilispäivän aihe oli jostain syystä äitiyspakkaus :D Minä olin päättänyt, etten pakkausta hanki mutta... sitten sitä katsellessa mieli alkoi muuttua. En oikein nyt tiedä hankkiakko vai ei, sillä minulla on kyllä lähes kaikki tarvittava..
  Minusta se laatikko on niin ihana ja mahtava idea ylipäänsä siinä. Vaatteissakin on kivoja juttuja...
  Ja kun tämä todennäköisesti on meidän ainoa lapsi, niin olisi kai se kiva saada edes se yksi äitiyspakkaus..

  En tiedä.. Onneksi on vielä aikaa miettiä.

  Ja noista kirppareista olen samaa mieltä.. Kunhan jossain vaiheessa uskaltaudun oikein itse hankkimaan vauvalle jotain, niin kirppareille kyllä suuntaan ensimmäisenä.

  Kiva kun kävit blogissani pyörähtämässä ja jätit vielä kommentin :) Minä ryhdyn seuraamaan sinun blogiasi myös :)

  Tsemppiä neuvolaan ja kaikkea hyvää raskauteen !

  VastaaPoista
 2. Jos Facebookia käyttää, niin suosittelen ehdottomasti siellä Tutta uustetro-kirppistä. Olen tehnyt sieltä paljon kivoja löytöjä. :)

  VastaaPoista