maanantai 20. elokuuta 2012

Neuvolakuulumisia

Perjantaina pyörähdettiin neuvolassa (jonka jälkeen lähdettiin viikonlopuksi sukuloimaan, joten siksi päivityksen viivästyminen), josta tärkeimmät kuulumiset tässä:

17.8.2012 rv 10+0
paino 70,5 (eli kesän aikana noussut reilu pari kiloa, lähtöpainoksi ilmoitin 68, josta BMI 23)
RR 110/69 (matalahko, mutta mulle aika korkea, kun monesti jää yläpaineet sinne 100 kieppeille)
B-Hh (hemoglobiini) 140 (tosi hyvä)
Sykkeet saatiin kuulumaan 160+lyontiä/min

Saatiin ajat labraan (S-Tr1Seul+ Veriryhmä ja muut..?) 24.8., Ultraan 3.9. (jolloin siis  rv12+3) ja Seuraava neuvola+lääkäri 24.9.

Saatiin myös iso kasa kaikenlaista lukemista ja oheiskrääsää, johon en reissumme vuoksi ole vielä ehtinyt tutustua kummemmin.

Mies kävi samalla reissulla mys hoitajalla ja sai ajan psyk lääkärille ens kuun alkuun ja neuvolassakin otettiin meidän tilanne puheeksi ja sieltä lupasi th olla yhteydessä johonkin perheterapeuttiin/perhetyöntekijään (tai joku semmonen..), joka ottaa sitten meihin yhteyttä ja hänen kanssaan olisi mahdollista päästä jutustelemaan, ilmeisesti suhteellisen lyhyellä jonotusajalla.

Eli elämä näyttää nyt ehkä hieman valoisammalta :)

2 kommenttia:

 1. Voi kun kiva, kun näyttää jo vähän valoisammalta! :) Oonkin viikonlopun odotellut kuulumisia.
  Jännä homma, että teidän tilanne herätteli itseäkin kyselemään miehen jaksamisesta. Kauan mietiskeli, mutta sanoi kaiken olevan ok. Mieheni on suht. tunteikas ja itkee kyllä helpostikin, jos tarpeeksi pahalta tuntuu. Yhdessä on tullut itkettyä vielä plussankin jälkeen turhautumisitkut. Oli lääkäriystävänsä kanssa jutellut hiljattain ja ystävä oli tätä lohdutellut, että se isyys kyllä iskee sitten päälle, kun lapsi syntyy. Vielä kun ei ole kummemmin mahanseutuvillani roikkunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tietää, että joku jaksaa seurailla. :) Ja kiitos kun jaksat aina jättää merkkiä visiitistäsi :)

   Poista