keskiviikko 22. elokuuta 2012

Huonoa onnea tilauksessa..?

Lähdin tänään kirpputorille piristämään mieltäni (shoppailuhan tunnetusti auttaa vaivaan kuin vaivaan) tai ehkä vain siitä yksinkertaisesta syystä että mulla oli kaikki leggingsit pesussa, eikä kaapissa olleista housuista tosiaan mahtunut jalkaan muuta kuin collegehousut. Eli heitin pyykkikoneen pyörimään ja suuntasin kirppikselle. No yllätyksenä tuskin tulee, että sieltä ois löytyny vaikka mitä ihanaakin ihanampia löytöjä. Keräsin kasaan kaikki suurinpiirtein oikeankokoiset äitiyshousut (jotka oli kaikki mustia, miksi??) ja suuntasin sovituskoppiin. Neljistä housuista mun päälle istui yhdet (mahalle toki jää vielä tilaa reilunlaisesti) eli ostin ne. Lisäksi mukaan tarttui kolme pitkänmallista neulepaitaa (mustia/musta-harmaita kaikki, miksi??), uusi p.o.p. masutuubi ja sitten tämä huonon onnen tilaus; Löysin nimittäin orgaanista puuvillaa olevan neulosliinan, joka oli ihan uuden veroinen ja maksoi niiiiin vähän, etten vain voinut vastustaa.. Hyi minua, Hyi, Hyi. Olen sättinyt itseäni pitkin päivää tuon reissun jäljiltä, toisaalta myös onnitellut, koska oli siellä paljon muutakin mitä olisin halunnut ostaa, mutta sain hillittyä itseni, mutta silti.. Mahaa on nyt nipistellyt pitkin iltaa eri tavalla kuin aiemmin ja mähän oon tietenki nyt ihan varma, että jotain pahaa on tapahtumassa, ja vain ja ainoastaan siksi kun menin ja ostin kantoliinan rv:lla 10+5.

2 kommenttia:

  1. Varmaan aika vaikea sanoa, että älä murehdi. Kaikki nuo nipistelyt taitaa kuulua asiaan, kohtu kasvaa jne. :) Onko sulla sellaista kotidoppleria? Itselle on moisesta ollut suuri mielenrauha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä yritän itellenikin vakuutella koko ajan. Doppleria ei ole. Semmonen olis kyllä kiva, mutta olen yrittänyt minimoida hankintoja :D (Kuten varmasti huomaa mun hankintalistasta muutaman päivän takaa, hahahahaa..)

      Poista